Детективски услуги от най-високо ниво с гарантирана пълна дискретност

Детективска агенция Фокс сме опитни частни детективи и си вършим работата тихо и с висок процент на разкриваемост, като работим в максимално кратки срокове.

За нашите клиенти е нужно само да поставят задачата, да ни запознаят с важните детайли и да бъдат честни при предоставянето на фактите. Ние ще свършим всичко останало така, както трябва да се свърши.

Използвайте ни при съмнение за изневяра, за откриване и локализиране на длъжници, намиране на свидетели, издирване на изчезнали лица, откриване биологични родители, наблюдение на хора и автомобили, откриване на скрити камери и микрофони, както и други частни и фирмени детективски разследвания.

Частен детектив Иванов гарантира пълна дискретност - 0888 400 413

Защо да потърсим детективите от Фокс

Разследването на изневери, наблюдаването на обекти, откриване на изчезнали или укриващи се лица, фирмените разследвания, събирането на данни са само част от многото изпълнявани от нашите частни детективски услуги. Работим успешно както с частни лица, частни детективи, така и с корпоративни учреждения. В днешно време огромна част от работата на професионалните частни детективи е свързана с разкриване на изневери. Точно затова и ние имаме огромен опит в тази дискретна и фина тема. Ние знаем как незабелязано да съберем необходимата информация, независимо дали тя е с положителен или отрицателен характер. Нашите частни детективи документират изневярата така, че да бъде използвана в съда като уличаващ материал при евентуален бракоразводен процес. Дискретността на разследващия частен детектив гарантира избягването на конфликти или разкриване от страна на наблюдаваното лице, че е обект на детективска дейност.

Друга важна и често срещана част от работата на професионалните частни детективи е откриването на изчезнали лица. Детективска агенция "Фокс" е участвала десетки пъти в откриване на изчезнали хора, независимо дали става дума за отвлечени или избягали поради друга причина.

Професионалните частни детективи, работещи в "Детективска агенция Фокс", са с достатъчно голям и успешен опит и що се отнася до различните видове фирмени разследвания или защита от такива. Ние можем да съберем необходимите Ви данни от конкуриращите Ви фирми (цени на стоки, откъде е вноса, продажби) и да направим максималното за проучване на пазара и представяне на актуални данни.

Частните детективи от детективска агенция "Фокс" работят на територията на градовете София, Пловдив, Пазарджик, Хасково, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен, Благоевград и др.

Големият ни опит и доволните клиенти, които имаме зад гърба си, са сигурно доказателство, че няма да Ви подведем, ако решите да се спрете на наш частен детектив за изпълнението на предстоящите пред вас задачи. Ние си вършим работата професионално и сме готови да се справим с това, което ни възложите.