Новини за частните детективи

Защо да потърсим частен детектив Иванов

Като една от най-добрите детективски агенции ние разполагаме с голям екип от професионални частни детективи с минимум 10 години стаж по професията или тясно свързани с нея дейности като бивши служители на МВР, стаж в охранителния сектор и други. Именно поради тази причина, нашият екип се е специализирал най-вече в разкриване на изневери, издирване на лица и справки. Може би е добре да подчертаем, че само през изминалата година над 200 наши клиенти са се възползвали от услугата разкриване на изневери и съответно продължават да ползват и други наши детективски услуги.

Частен детектив Иванов - 0879 527 229

Прочети още

Детективски услуги от най-високо ниво с гарантирана пълна дискретност

Детективска агенция Фокс сме опитни частни детективи и си вършим работата тихо и с висок процент на разкриваемост, като работим в максимално кратки срокове.

За нашите клиенти е нужно само да поставят задачата, да ни запознаят с важните детайли и да бъдат честни при предоставянето на фактите. Ние ще свършим всичко останало така, както трябва да се свърши.

Използвайте ни при съмнение за изневяра, за откриване и локализиране на длъжници, намиране на свидетели, издирване на изчезнали лица, откриване биологични родители, наблюдение на хора и автомобили, откриване на скрити камери и микрофони, както и други частни и фирмени детективски разследвания.

Частен детектив Иванов гарантира пълна дискретност - 0888 400 413

Прочети още

Защо трябва да обърнем внимание на фирмената сигурност

Да приемем, че Вашият бизнес проект тъкмо започва, а нямате пари за информационна система или за правна и финансова помощ.

Какво да правим тогава?

Предвидливият бизнесмен, като чуе, че следобед може да има гръмотевици и излиза от вкъщи с чадър още сутринта, а лековерният си казва: "Абе, точно днес няма да вали!"

Така е и в бизнеса - Наивният казва: "Нали вече подписахме договор, как ще ме излъже?", но практиката показва, че има много недоброжелатели или по-точно - предприемчиви "бизнесмени" - измамници, които на Ваш гръб ще правят пари.

Прочети още

От кога съществува детективската дейност в България

Частната детективска дейност съществува от ХIХ век. В началото детективите били набедени за "шпиони" и "доносници". До техните услуги прибягвали само хора, болни от ревност, но впоследствие се оказало, че частният детектив може да бъде полезен в много ситуации. Детективът може да свърши по-бързо и по-ефективно разследване от един обикновен полицай. Така детективските услуги лека полека взели да се разширяват, а търсенето им нараснало драстично.

В България, детективски услуги се предлагат от началото на 90-те, т.е. с идването на демокрацията. Още тогава случаите за разкриване и доказване на изневери са най-честите случаи, но се ползват ного и другите разследвания като издирване на лица, длъжници, укриващи се, набиране на биографични данни, фирмени проучвания и други.

Прочети още