Контакт

Позвъни на Частен детектив Иванов - Дискретността е гарантирана!

Ако желаете да научите повече за начина, по който работим в детективска агенция Фокс, интересувате се от наши детективски услуги или пък директно желаете да ни наемете, ползвайте формата за контакти или позвънете на посочените телефонни номера. Попълнете всички данни коректно, за да можем да Ви отговорим в най-кратки срокове и все пак да успеем да се свържем с вас.

Можете да ни потърсите по всяко време. Нашата детективска агенция разполага с професионален екип от опитни частни детективи, участвали в разрешаването на изключително много детективски случаи от частен и корпоративен характер. Базирани сме в гр. София, но работим дискретно и 24 часа на територията на цялата страна, включително в северна България - Варна, Плевен, Русе, Шумен, Разград, Враца, Монтана. За Южна България имаме офиси на Детективска агенция Фокс в Пловдив, Пазарджик и Бургас, като покриваме и Хасково, Кърджали, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Смолян, Велинград ...
Заедно с наши колеги детективи и детективски агенции участваме в разследвания както в България, така и в страни от ЕС, Турция, Македония, Сърбия и др. Работим и самостоятелно, но и в екип с партньорските детективски агенции.

Можете да ни намерите на следните координати:

 

Централен офис на Частен детектив Иванов

02 989 27 30

0879 527 229, 0888 400 413, 0897 024 504

office@detective-bg.com или fox@detectiv-bg.com
Централен офис на Частен детектив Иванов

гр. София, България
център, ул. Триадица 3 A
зад Министерски съвет


Ефективни детективски услуги - 100% дискретно, 24 ч. в денонощието!
Разполагаме с много опитен екип от частни детективи с многогодишен стаж в детективските услуги и/или свързани дейности. Те са бивши служители на МВР, охранителни фирми и т.н. Имаме зад гърба си изключително много решени случаи от различно естество и в частните разследвания, и в корпоративната сигурност.

Детективска агенция Пловдив


0888 400 413
office@detective-bg.com

Пловдив
център, ул. Георги Измирлиев 3, ет. 2
до ПГ по електротехника и електроника

Работим в Пловдив, Стара Загора, Смолян, Хасково, Кърджали, Пазарджик, Велинград ... цяла България, включително централна и южна. Поддържаме контакти с колеги детективи в Турция, Гърция и Македония.

Детективска агенция в Пазарджик


0888 400 413
office@detective-bg.com

за Пазарджик
център, ул. Иван Вазов 9
бизнес център България - 2000, ет. 4, офис 405

Работим в Пазарджик, Велинград, Пловдив, Стара Загора, Смолян, Хасково, Кърджали ... цяла България, включително централна и южна. Поддържаме контакти с колеги детективи в Турция, Гърция и Македония.

Детективска агенция Фокс - Бургас


0879 527 229
office@detective-bg.com

гр. Бургас
център
Частните детективи от Фокс извършват детективски услуги и за курортите Слънчев бряг, Несебър, Приморско, Китен ... - в цяла Бургаска област! Покриваме областите Ямбол и Сливен.

Предлаганите Детективски услуги са с гарантирана поверителност!

Детективски услуги за Северна България


0879 527 229
office@detective-bg.com

Варна, Шумен, Разград, Русе, Плевен, Враца
Имаме ресурсите да поемем и изпълним своевременно случаи в цяла България. Нашите частни детективи са дискретни и с богат опит. Работим както във варна и областта, така и в Русе, Разград, Шумен, Враца, Плевен ... или всяко друго населено място в страната!

Детективски услуги в цяла България


0888 400 413 и 0879 527 229
office@detective-bg.com

България
Ние можем да извършим качествени разследвания на територията на цяла България, независимо дали се отнася за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора или друго населено място!

Дискретни частни детективи

Търсейки в Google: детективи, детективска агенция, детективски услуги, частен детектив, детективски агенции, ..., то може да сте написали detektivi, detektivska agencia, detektivski uslugi, chasten detektiv, 4astni detectivi, или пък: аешеншсэср аешеншсэянь ьжехъсьр аешеншсэянс кявкжср ъгьяшех аешеншсэр 4ьяшхс аешеъшсэср, oejeujrlr, oejeujrliud dhek[rs, oejeujrliur wi.whr, 'dijek oejeujrl, 'dijkr oejeujrlr или в компинация с частен детектив или детективска агенция Пловдив, Бургас, София .... все едно, Вие сте на правилното място!

Позвънете и ние ще предложим възможните начини за разрешаване на Вашия случай, естествено и цената за самото разследване!