Детективски услуги от Частен детектив Иванов

Частният детектив Иван Иванов притежава дългогодишен опит в сферата детективски разследвания, а е и бивш служител в структурите на МВР. Извършва всякакви детективски услуги, включително разкриване на изневери, брачни и предбрачни разследвания, издирване на лица, справки за лица и фирми, издирване на изчезнали, длъжници или укриващи се лица и др.

Частен детектив Иванов работи в екип с множество детективи и детективски агенции както в София, така и в цялата страна, а и в съседните ни държави. Може да поеме и изпълни разследване и в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Кърджали, Смолян, както и в страните от Европейския съюз (ЕС).

Детектив Иванов гарантира дискретността на проведените разговори и резултатите от случаите!

 

Разследване изневери

Разследване на изневери е една от най-често използваните детективски услуги. За разкриване на изневяра, любовна авантюра или семеен конфликт, частен детектив Иванов ще Ви предложи възможно най-ефективния вариант за Вашия случай, след като в разговора уточните ситуацията. При съмнение за изневяра на Вашия партньор или партньорка - съпруг или съпруга, приятел или приятелка - потърсете ни! Събираме и факти, важни при развод!

Странно ли е поведението на Вашата половинка? Питате се - изневерява ли ми?
Обадете се на телефон 0879 527 229 !

Имате съмнение за изневяра? Не чакайте дълго! Това е като бомба под спалнята!

Прочети още
 
Корпоративни разследвания

Всяка средна или голяма фирма, сдружение, компания, финансова корпорация, политическа група или партия и друг тип структура, има нужда от определена информация, чрез която да се подсигури. Тази услуга е корпоративна сигурност. Ние разполагаме с частни детективи с дългогодишен опит в сферата детективските разследвания, работили и в структурите на МВР. Можем да изпълним бързо, точно и дискретно разузнаване на служители, членове, партньори, кандидати или други свързани лица, за които трябва да се знае финансово и имотно състояние, местоживеене, предходни местоработи, реалното им образование, съществуване или не на граждански и наказателни дела, задължения към банки, лица или институции, ...

Прочети още